DIT IS ZIS

Zis werkt voor standbouwers, ontwerp- en projectbureaus. Als onderdeel van het creatieve team ontwikkelt ze concepten die werken. Zis gelooft in luisteren en inleven, creativiteit is nooit een doel op zich.

Als mensen elkaar vinden, ontstaan de mooiste dingen. Daarom overlegt Zis met open vizier, vanuit oprechte betrokkenheid en passie voor het vak. Een stijl die uitnodigt tot cocreatie.
Het resultaat: een ontwerp dat past bij het verhaal van de klant.

 

Dromen en realisme

In de wereld van Zis zijn de mogelijkheden eindeloos. Als een idee goed voelt, laat Zis zich graag verleiden tot een zoektocht naar de kansen. Toch zijn de ontwerpen altijd realistisch en uitvoerbaar. Stands zijn bij voorkeur modulair opgebouwd, zodat ze herbruikbaar zijn en met klanten mee kunnen groeien.
Met een ervaren blik en gevoel voor de praktijk werkt Zis ontwerpen uit tot in de puntjes. Zodat het ook qua constructie, veiligheid en logistiek klopt. Toeters en bellen? Die zetten we alleen in als ze helpen de aandacht van bezoekers vast te houden. Functionaliteit boven alles dus. Ruis zuivert Zis eruit.

Afspraken over planning en budget maken we niet voor niets. Zis zorgt ervoor dat ze realistisch zijn en houdt zich eraan. Een kwestie van respect.

Zis weet wat werkt. Zo simpel is het eigenlijk.

 

ZIS werkt o.a. voor: Ector Hoogstad Architecten, Hasselblad, Isobouw, CGM, Reynars Aluminium, Seabed Geosolutions, Cement&BetonCentrum, Haas Food Equipment, Omron, Champion, Aisa

Algemene voorwaarden BNO


Loading